Da er vi nesten ferdig med første del av dette semesteret i digital markedsføring. Nå gjenstår kun den individuelle mappeinnleveringen og så er vi i gang med noe nytt igjen.

Januar har gått så utrolig fort, samtidig er dette desidert den måneden så langt i utdannelsen jeg har lært mest! Tusen takk til foreleser Arne Krokan og Marius Vetaas Thomassen som på kort tid har lært meg og alle andre studenter i dette kurset så mye.

Young, Woman, Girl, Lady, Female, Work, Working, Study
Foto: Pixabay

Selv om jeg allerede hadde erfaring med blogg og skriving på egenhånd, var det nytt å opprette en egen digital plattform her som jeg skulle publisere 2-3 innlegg i uken med faglig innhold. Det har krevd en god egeninnsats, men det har vært verdt det. Jeg sitter igjen med mye større kunnskap og en trygghet allerede, noe som gjør meg positiv til resten av semesteret.

Jeg har fått en klar forståelse på hva muliggjørende teknologier er, et dypdykk inn i digital økonomi, kunstig intelligens og AR- og VR-teknologi, filterbobler, kryptovaluta og blokkjeder er andre eksempler på hva vi har gått gjennom og som jeg nå faktisk har satt meg godt inn i.

Dette kurset har gitt meg en god forståelse av hvilken retning samfunnet går, at digitale plattformer og en hverdag fylt med kunstig intelligens ikke er langt unna til å bli hverdagskost for oss alle. Og jeg er enda tryggere- og fornøyd med at jeg valgte nettopp digital markedsføring som spesialisering. Mange er redd for at den nye hverdagen med digitalisering i de fleste ledd vil gjøre jobbmarkedet vanskeligere, og for meg beviser dette at i likhet med bedrifter, så må vi som personer også utvikle oss i takt med at samfunnet endrer seg.